Gezocht: General Manager, focus op operatie

Wij zoeken een ondernemende, nieuwsgierige, communicatief vaardige, gestructureerde, hands-on, bevlogen kaasliefhebber die samen met ons WildWestLand groot gaat maken.

 

Wat ga je doen?

 • je bent de spil tussen onze organisatie & onze salespartners, distributeurs, productiepartners en leveranciers in binnen- en buitenland en je weet dit netwerk uit te bouwen
 • je ziet toe op de kwaliteit en resultaten van externe partners
 • je stuurt de lopende, interne processen van productontwikkeling aan
 • je kan (mogelijk) in de toekomst zorgdragen voor het opstellen van personeelsbeleid
 • je vormt samen met de verantwoordelijke binnen Westland en de verantwoordelijke binnen Those Vegan Cowboys het operationele MT en rapporteert periodiek over de voortgang aan de founders
 • je bewaakt het succes van onze huidige producten, zorgt voor een snelle ‘route to market’ voor onze nieuwe producten en vindt internationaal de weg naar de consument

 

Je komt te werken in WildFromance BV, een joint venture van Westland Kaas en Those Vegan Cowboys. WildFromance BV is een start-up van de kaasmakers van Old Amsterdam en Maaslander en de oprichters van De Vegetarische Slager. WildWestLand biedt hierdoor een bijzonder dynamische start-up werkomgeving waarin je kunt terugvallen op expertise van de founders.

Onze ideale General Manager gaat met ons groeien. Hij/zij heeft nu de focus op een hands-on aansturing van de operatie in een klein team, maar weet dit met ons de komende jaren uit te bouwen naar een internationaal georiënteerd foodbedrijf.

WildWestLand is missie-gedreven onderneming, met duidelijke doelstellingen op het gebied van duurzaamheid en diervriendelijkheid. Maar bovenal vinden we dat onze producten goed moeten smaken. We verwachten van onze nieuwe collega dat hij/zij deze gedachten volledig omarmt. Al lijkt ons dat niet zo moeilijk.

 

Wat vragen we aan jou?

 • 24 tot en met 32 uur beschikbaarheid per week
 • minimaal vijf jaar relevante werkervaring
 • ben je eerder werkzaam geweest in food of retail, is dat een groot pluspunt
 • een projectmatige, resultaat gedreven werkhouding
 • de passie om vegan Fromance lekker te maken
 • als je eerder hebt gewerkt in een start-up of corporate incubator, is dit een pre

 

We denken dat het handig is als je minimaal eens per week op kantoor bent in Huizen. Daarnaast hebben we werkplekken in Gilze-Rijen en Gent, als dat handig uitkomt. We zijn als WildWestLand team gewend om veel vanuit huis / digitaal te werken.

 

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Frank Fischer (frank.fischer@westland-kaas.nl) of Hille van der Kaa (hvanderkaa@thosevegancowboys.com) en we maken een belafspraak. Weet je nu al zeker dat jij onze gedroomde collega bent? Stuur dan voor 4 maart een motivatie met CV naar hvanderkaa@thosevegancowboys.com.

 

You may also like